Les mer

Kategori

Nyheter

Dato

June 27, 2024

Lesetid

Forfatter

Et suksessrikt år for KKSupplies

KK Supplies har lagt bak seg et fantastisk år! Samarbeid med toppklinikker og banebrytende behandlinger fra InMode har gjort oss til et ettertraktet navn i skjønnhetsbransjen. Med behandlinger som Morpheus8 og Aviva, har vi spredt skjønnhetsteknologi på tvers av landet!

I løpet av 2023, har KK Supplies markert seg som en frontløper innen leveranse av høykvalitets estetisk medisinsk utstyr over hele Norge. Den engasjerte innsatsen og bemerkelsesverdige resultatene oppnådd av samarbeidsklinikker og partnere i det siste året taler for seg selv, og selskapet ønsker å uttrykke sin dype takknemlighet for det robuste støttenettverket det har blitt møtt med.

Under årets løp har KK Supplies formidlet adopsjonen av InModes plattformer og behandlinger - kjent for å være ettertraktet for sin effektivitet og innovasjon - til klinikker over hele landet. Fremstående klinikker nå stolt tilbyr disse tjenestene, både 6stk i Oslo, samt i Asker, Bergen, Skien og Kristiansand. I disse områdene finner du noen av de toppmoderne behandlingene som Morpheus8, Morpheus8V, Aviva, og Forma, for bare å nevne noen. Disse prosedyrene er kjent verden over for sine imponerende resultater, og nå er de tilgjengelige for det norske markedet gjennom KK Supplies.

KK Supplies' initiativer har ikke bare resultert i utvidelsen og berikelsen av den estetiske medisinindustrien i Norge men har også banet veien for eksepsjonelle behandlingsresultater oppnådd av partnerklinikker. Det er disse positive utfallene sammen med verdifulle tilbakemeldinger fra både klienter og fagfolk som styrker KK Supplies' forsett om å fortsette ytterligere ekspansjon i årene som kommer. KK Supplies ønsker å uttrykke en spesiell takknemlighet til sine partnere hos InMode Nordic og InMode Aesthetics for deres tillit og samarbeid. Takket være dette partnerskapet ser KK Supplies med spenning frem til hva fremtiden bringer, med lovnader om mer revolusjonerende utviklinger og innføringer innen estetisk medisin i Norge.

Det kommende året tegner seg opp til å være en spennende periode for KK Supplies, dets samarbeidspartnere og klienter, ettersom de sammen utforsker nye grenser innen medisinske estetiske løsninger.

påmelding

Sosiale Medier

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hjelp?

Våre lokaler

Klinikken ligger i Nedre St. Hanshaugen, en 5-10 minutters gåtur fra Karl Johan og/eller Nasjonalteateret, eller et par busstopp unna Jernbanetorget med 37 Nydalen T-bussen.
Find a Store

Spørsmål

Proin fermentum leo vel orci porta non pulvinar. Diam phasellus vestibulum lorem sed risus ultricies.
Read the FAQ