Les mer

Kategori

Nyheter

Dato

August 5, 2024

Lesetid

Forfatter

FaceTite: En ny grense innen estetisk medisin

I jakten på ungdommelighet og estetisk forbedring tar FaceTite estetisk medisin inn i en ny æra, hvor minimalt invasive teknikker leverer spektakulære resultater uten behov for tradisjonell kirurgi. Gjennom en detaljert case studie illustreres den transformative kraften FaceTite har på ansiktskonturering.

Dr. Dennis Hurwitz' casestudie fremhever effektiviteten av FaceTite gjennom en 39 år gammel kvinnelig pasient, som søkte ansikts- og halskonturering for å oppnå et mer ungdommelig og strammere utseende. Prosedyren ble utført på nedre del av ansiktet og halsen, og omfattet både subdermalt og subkutant arbeid. Ved å anvende Radiorekvens Assistert Lipolyse-teknikk, nådde man ned til en dybde der behandlingen kunne ha maksimal effekt. Internt ble temperaturen holdt på 54°C, mens det eksterne området ble oppvarmet til 40°C. Med en tilført energi på 7,8 kJ og med nøyaktige tilganger via pre- og infralobulære-ørets porter, sikret man en jevn og effektiv prosedyre. Over en periode på seks måneder post-prosedyre, observerte man en markant forbedring i konturene og stramheten i huden. Dette ble ikke bare bemerket gjennom betraktning, men også ved tilbakemeldinger fra pasienten selv, som rapporterte en høynet følelse av selvtillit. Det hele ble oppnådd med minimalt ubehag, kun behov for oral sedasjon under prosedyren, og en kort periode med smertelindring postoperativt.

FaceTite fungerer ved å benytte radiofrekvensteknologi for å kjøre energi gjennom hudlagene, noe som resulterer i fettreduksjon og økt kollagenproduksjon. Kollagen er nøkkelen til hudens elastisitet, og dens fornyelse fører til at huden strammes naturlig, og resultatet blir en mer ungdommelig profil. Dette tilfellet bekrefter effektiviteten av FaceTite-teknologien, i tillegg til dens rolle som en game-changer innen estetisk medisin. Det tilbyr en bærekraftig løsning for de som søker å reversere tegn på aldring uten nedetiden og de potensielle risikoene som er forbundet med tradisjonelle kirurgiske metoder. Med FaceTite har KKSupplies omfavnet fremtiden innen minimalt invasive ansiktsforbedringer. Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder denne revolusjonerende teknologien, som ikke bare leverer imponerende estetiske resultater, men også beriker kundenes livskvalitet gjennom økt selvtillit. FaceTite representerer et stort skritt fremover i søket etter skjønnhet, uten kompromiss på komfort og sikkerhet.

påmelding

Sosiale Medier

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hjelp?

Våre lokaler

Klinikken ligger i Nedre St. Hanshaugen, en 5-10 minutters gåtur fra Karl Johan og/eller Nasjonalteateret, eller et par busstopp unna Jernbanetorget med 37 Nydalen T-bussen.
Find a Store

Spørsmål

Proin fermentum leo vel orci porta non pulvinar. Diam phasellus vestibulum lorem sed risus ultricies.
Read the FAQ